Category: kuriozitete

Leather Fashion Blarg Shoes decollete

Si të zgjedhim këpucë për femra në mënyren e duhur dhe cilësore

Kur blejmë këpucë, vëmendja jonë është më shumë e drejtuar tek moda. Këpucët e ngushta mund të shkaktojnë çrregullime të qarkullimit të gjakut, thonjtë e rrënjosur ose lakimin e gishtave. Shpesh blejmë këpucë, vetëm nga…